Cea mai buna solutie rent a car VIP pentru grupuri si evenimente speciale

 

Transportul grupurilor este o misiune cu mult mai dificila decat transportul individual. Este firesc sa se intample acest lucru deoarece, sa indeplinesti in acelasi timp nevoile si asteparile mai multor persoane, poate fi o mare provocare.

Misiunea transportului grupurilor devine si mai grea atunci cand acestea sunt formate din VIP-uri cu asteptari exigente.

 

Cea mai buna solutie de transport pentru deplasari ale grupurilor VIP si pentru evenimente speciale sunt microbuzele carosate pentru a se adapta celor mai inalte standarde de confort adica celor mai pretentioase calatorii sau evenimente.

Accesul la acestea se face usor si simplu prin contractarea serviciilor rent a car.

 

Care este cea mai potrivita varianta de transport pentru grupuri VIP si evenimente speciale?

 

Daca nu ai nevoie zilnic de solutii de transport pentru grupuri VIP si evenimente speciale este mai avantajos, mai sigur si mai eficient, sa folosesti serviciile de inchirieri auto atunci cand apar aceste ocazii.

Un model de masina potrivit pentru transportul VIP al grupurilor si organizarea evenimentelor speciale este microbuzul Mercedes Sprinter cu dotari ultramoderne pe care il poti poti gasi in flota Novum Rent a Car.

 

Acesta se potriveste oricarei calatorii de grup, atat celor organizate in scop turistic, cat si celor corporate.

Cu ce se deosebeste Mercedes Sprinter carosat VIP de alte microbuze de inchiriat?

 

Microbuzul Mercedez Spriter VIP se deosebeste de modelele standard prin dotarile sale hi-class care se preteaza pentru ocaziile speciale in care transportul de persoane este necesar. Interiorul elegant al microbuzului este completat cu dotari de top care fac din acesta o alegere inspirata pentru calatoriile sau deplasarile grupurilor.

 

Conditiile excelente de calatorie pot indeplini chiar si cele mai complexe solicitari. Principalele dotari sunt: 17/19/20+1 locuri, in functie de model, spatiu suficient pentru bagaje, interior estetic si functional, scaune elegante cu centuri de siguranta individuale, prize si mufe USB pentru fiecare scaun, clima, lumini ambientale, tv, sonorizare, microfon.

 

Pentru ca Mercedes Sprinter VIP sa poata fi folosit in cele mai bune conditii pentru transportul grupurilor de persoane, acesta se inchiriaza cu sofer profesionist care asigura servicii de calitate in domeniul auto, avand o vasta experienta la volan si foarte bune abilitati de comunicare si socializare.

 

In ce situatii este potrivit sa inchiriezi un microbuz de tipul Mercedes Sprinter?

 

Inchirierea unui microbuz Mercedes Sprinter echipat ultramodern se potriveste deplasarilor grupurilor de persoane. Microbuzul este adecvat pentru grupuri de pana la 20 pasageri, 20 fiind numarul maxim de locuri care pot fi ocupate astfel incat sa se respecte conditiile optime de spatiu si confort ale acestuia.

 

Fiind unul dintre modelele de microbuze de inchiriat dotate complet pentru a oferi atat spatiu pentru 20 pasageri si bagajele acestora, cat si confortul necesar oricarui tip de deplasare, acesta poate fi folosit atat pentru transport de persoane intern, in tara, cat si pentru transport de persoane extern, in afara tarii.

 

Iata cateva dintre situatiile in care este recomandat sa folsesti optiunea rent a bus Mercedes Sprinter VIP:

 

Inchiriaza un microbuz Mercedes Sprinter echipat VIP pentru excursii sau calatorii de grup!

Inchirierea unui microbuz cu sofer este alegerea potrivita pentru a organiza excursii sau calatorii de grup, deoarece ofera confort si spatiu pentru deplasari mai scurte, in tara sau mai complexe, in strainatate.

Poti avea in vedere folosirea serviciilor rent a bus pentru excursiile din vacanta de primavara sau pentru concediul de vara, daca destinatia este destul de apropiata (Bulgaria, Grecia, Croatia) pentru a permite transport auto.

 

Inchiriaza un microbuz Mercedes Sprinter echipat VIP pentru competitii sportive, scolare!

Microbuzele disponibile prin serviciile rent a bus sunt varianta ideala si pentru deplasarea echipelor scolare sau de club catre diverse competitii. Pentru ca in astfel de situatii, pasagerii sunt viitori campioni in domeniile in care activeaza este important sa beneficieze de conditii speciale de deplasare precum cele oferite de Mercedes Sprinter echipat VIP.

 

Pot fi solicitate microbuze de inchiriat pentru deplasari in cadrul competitiilor sportive, concursurilor scolare, olimpiadelor. Acestea pot fi inchiriate pe perioade scurte, de o zi, sau pe perioade mai lungi, in functie de necesitati.

 

Inchiriaza un microbuz Mercedes Sprinter echipat VIP pentru teambuildinguri sau evenimente corporate!

Rent a bus este alegerea cea mai sigura si pentru mediul de afaceri, fie ca sunt organizate teambuildinguri in care echipele au nevoie de un mijloc de transport si sofer, fie ca sunt organizate diverse evenimente corporate in care angajatii au nevoie sa ajunga dintr-o locatie in alta.

 

In general, teambuildingurile sunt organizate in zone turistice in care relaxarea se poate imbina foarte bine timp si activitati dedicate echipei. Fie ca locatia este in tara, fie ca este in afara tarii, folosirea microbuzului Mercedes Sprinter echipat VIP inchiriat permite mentinerea grupului unit pe parcursul calatoriei si o buna comunicare in timpul deplasarii, fiind dotat si cu tv, sonorizare si microfon pentru o buna comunicare cu pasagerii.

 

Inchiriaza un microbuz Mercedes Sprinter echipat VIP pentru delegatii sau vizite de lucru

 

Calatoriile de afaceri, fie ca sunt delegatii sau vizite de lucru, au nevoie de solutii de transport adecvate. Inchirierea unui microbuz echipat VIP cu sofer este varianta care se potriveste cel mai bine pentru transportul in afaceri atunci cand doresti sa impresionezi, sa creezi o impresie favorabila.

 

Microbuzele de inchiriat Mercedes Sprinter echipate VIP pot fi solicitate si pentru delegatii externe, fiind dotate complet pentru a oferi confort si siguranta indiferent de distant parcursa.

 

Inchiriaza un microbuz Mercedes Sprinter echipat VIP pentru evenimente speciale!

 

Evenimentele speciale din viata ta pot fi mai usor de organizat atunci cand gasesti solutiile potrivite pentru transportul invitatilor. Daca ai nevoie de un microbuz impecabil la interior si la exterior, cu dotari premium care garanteaza calatorii placute chiar si pentru cei mai pretentiosi pasageri, Mercedes Sprinter VIP se afla in topul preferintelor.

 

Ce avantaje ai atunci cand inchiriezi Mercedes Sprinter carosat VIP de la Novum Rent a Car?

 

Novum Rent a Car dispune de microbuze Mercedes Sprinter VIP 17/19/20+1 locuri, gata pentru a fi inchiriate cu sofer si pentru a oferi experiente complete de calatorie grupurilor de persoane. Printre avantajele garantate ale inchirierii unui bus Mercedes Sprinter cu sofer se afla:

 

Accesul la un mijloc de transport potrivit pentru grupuri, care are suficient spatiu pentru 17/19/20 de persoane si bagajele acestora si ofera confort maxim si siguranta pe tot parcursul calatoriei. Dotarile Mercedes Sprinter VIP sunt cu mult imbunatatite in comparatie cu cele ale unui microbuz standard, oferind o echipare exceptionala, care poate raspunde chiar si celor mai pretentiosi pasageri.

 

Soferii care conduc microbuzele disponibile prin rent a bus Novum sunt profesionisti desavarsiti care au o mare experienta in domeniu. Pentru o comunicare cat mai eficienta, soferii sunt cunoscatori ai unei limbi de circulatie internationala.

 

Prin beneficiile pe care le ofera – microbuze de inchiriat VIP cu dotari ultramoderne, soferi atestati cu experienta, consultanta in domeniul rent a bus astfel incat sa poti lua cele mai bune decizii –  Novum Rent a Car garanteaza servicii de calitate tuturor celor care sunt in cautarea celei mai potrivite solutii rent a bus VIP pentru grupuri si evenimente speciale.