Imediat ce incepe iarna, incepem sa ne facem planuri legate de o posibila escapada la munte alaturi de prieteni si familie. Cui nu ii place sa se bucure de peisaje inzapezite de la caldura unei cabane confortabile, sau poate sa fie in mijlocul actiunii pe partia de schi, cu ocupatii gen snowboarding sau schi clasic?
Daca pentru adulti o excursie la munte inseamna un moment de respiro, pentru cei mici o astfel de excursie se traduce prin bucurie pura : ore intregi de sanius si la fel de multe batai cu bulgari, plimbari printre brazii inzapeziti si jucat alaturi de alti copii, ciocolata calda savurata la capatul partiei si asa mai departe.

O astfel de excursie trebuie insa planificata cu mult timp inainte , si luate cateva aspecte in considerare pentru a fi siguri ca totul va merge asa cum ne dorim si asa cum ne imaginam. Astfel, va trebui sa luam in considerare urmatorii factori :

  • Alaturi de cine ne dorim sa ne petrecem aceasta mini-vacanta, va fi vorba de un grup mare de persoane sau mai degraba o adunare restransa ?
  • Cand programam excursia noastra la munte ? Alegem o perioada mai aglomerata in ceea ce priveste fluxul de turisti, precum sarbatorile de iarna, sau alegem sa plecam imediat dupa sarbatori ?
  • Care este bugetul alocat acestei vacante ? Va fi unul mai degraba economic sau suntem dispusi sa cheltuim mai multi bani ?
  • Cum vom ajunge la destinatia noastra ? Apelam la masina proprie, mergem intr-un grup mai mare sau alegem sa apelam la un mijloc de transport in comun – tren, autocar ?
  • Cum rezolvam problema cazarii : apelam la un hotel, o cabana ?

Toate aceste aspecte prezinta o importanta deosebita in ceea ce ne priveste, una dintre cele mai importante probleme fiind cum anume vom ajunge la destinatia noastra.
Deoarece este vorba aici despre statiuni montane, trebuie sa ne gandim cu mare atentie la ce fel de masina – personala sau rent-a-car ? apelam pentru a ajunge la cabana visurilor noastre.
Nu putem apela la masina proprie in cazul in care aceasta nu are tipul de tractiune potrivit. Iar in cazul in care mergem in aceasta vacanta alaturi de un grup mare de prieteni, va trebui sa luam in considerare posibilitatea de a apela la un serviciu de rent a car. Un serviciu de rent a car, mai ales cand discutam de o escapada intr-o statiune montana.

Daca va doriti sa apelati la un serviciu Rent a Car in Timisoara si nu stiti care este cel mai potrivit pentru dumneavoastra, Novum Rent a Car Timisoara este alegerea perfecta, deoarece va stam mereu la dispozitie si va asiguram ca serviciile noastre sunt perfect adaptate nevoilor dumneavoastra !