Pregatirea unei iesiri cu intreaga clasa poate sa se dovedeasca a fi o adevarata provocare, mai ales in cazul in care ne ocupam de toate aspectele organizatorice si in cazul in care trebuie sa gasim moduri de a impaca pe toata lumea. Din punct de vedere al unui organizator al unei excursii sau deplasari in afara orasului sau chiar in afara tarii, primul aspect la care trebuie sa ne gandim este transportul persoanelor implicate in activitatea in cauza. Pana la urma, este foarte simplu sa deplasam un numar de pana la 4 persoane, deoarece ne putem folosi de masina personala daca este nevoie, insa cum ne descurcam in cazul in care trebuie sa deplasam un numar mai mare de persoane si nu gasim solutia ideala ? In acest caz nu putem decat sa apelam la un sericiu de inchiriere de microbuze, pentru a nu pune in pericol deplasarea in cauza si pentru a ne asigura ca totul merge asa cum am planuit.

Tipurile de deplasari care pot necesita inchirierea unui microbuz sunt diverse, insa cateva dintre ele trebuie amintite:

– in cazul unei mini-excursii alaturi de elevii unei clase
– in cazul deplasarii alaturi de rude sau prieteni la un eveniment in familie
– pentru o plecare neasteptata din oras alaturi de prietenii nostri
– intr-un cadru mai oficial, daca trebuie sa asiguram deplasarea unor actionari importanti sau a unor colaboratori in afaceri
– atunci cand apare o situatie neasteptata si nu ne putem folosi masinile personale.

In toate aceste cazuri, avem nevoie de un serviciu de inchirieri microbuze profesionist, care sa ne asigure toate conditiile necesare deplasarii, deoarece inchirierea unui microbuz este metoda cea mai simpla si mai eficienta de a deplasa un grup mai mare de persoane in mod convenabil, in conditii bune si fara batai de cap, fie ca vorbim de deplasari pe distante mai scurte sau in afara tarii.
Novum Rent a Car va asigura servicii de inchiriere a unui microbuz din Timisoara pentru transportul persoanelor din Timisoara, pentru calatorii in tara si strainatate persoane in Timisoara, cu microbuze noi cu capacitati de 8+1, 19+1, 20+1 si 31+1 locuri si preturi competitive, oricand !