Organizarea unui eveniment implica foarte multe aspecte, incepand cu planul pentru respectiva ocazie si pana la punerea acestuia in aplicare : aici putem discuta despre aspecte care mai de care mai diverse, de la logistica la divertisment, catering si asa mai departe. Cand este vorba despre un eveniment care implica si deplasarea unui grup mediu sau mare de persoane dintr-o locatie in alta sau, si mai complicat, de la aeroport la hotel si asa mai departe, lucrurile se complica cu atat mai mult, deoarece trebuie pusa in prim-plan situatia transportului si cum putem rezolva aceasta “problema”. Daca atunci cand este vorba despre una sau doua persoane putem rezolva totul cu ajutorul inchirierii unei masini cu sofer, cum rezolvam transportul unui grup mai mare de persoane dintr-o locatie in alta ?

Cateva din situatiile in care am putea avea nevoie de un mijloc de transport pentru deplasarea unui grup mai mare de persoane, fie ele situatii de ordin profesional
sau personal, pot fi :

– sosirea unei delegatii de posibili clienti sau colaboratori care trebuiesc transportati de la aeroport la hotel – transfer de la aeroport
– vizitarea unei facilitati de productie sau a unei astfel posibile facilitati de catre un grup de investitori
– transportul unui grup de persoane pentru organizarea unui eveniment – de exemplu trasnportul unei formatii de muzica
– transportul familiei extinse in cazul in care acestia trebuie sa participe la un eveniment special
– transportul unui grup de persoane pentru participarea la o petrecere privata.

Asadar, cum procedam daca ne vedem pusi in situatia de a avea nevoie sa inchiriem un microbuz si nu stim la cine sa apelam prima data ? Cum putem sa ne asiguram ca vom apela la cine trebuie si ca serviciile oferite vor fi pe masura asteptarilor noastre ?
Novum Rent a Car Timisoara va ofera posibilitatea inchirierii unui microbuz in Timisoara pentru transportul persoanelor din Timisoara, pentru calatorii in tara si strainatate. Microbuzele noastre sunt noi, au o capacitate de 8+1 si sunt conduse de soferi cu experienta. Trebuie mentionat ca puteti apela la serviciul de inchiriere microbuze Timisoara si pentru calatorii mai lungi ori transfer intre orase, in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra specifice.