Servicii Inchirieri Auto Timisoara

Inchirieri Auto Timisoara | Rent a Car Timisoara - Skoda Superb

Sunteti mereu pe fuga si nu aveti mereu dispozitia necesara pentru a conduce distante mari ?
Trebuie sa calatoriti mult cu avionul insa transferul de la aeroport in oras sau de la aeroport la hotel va pune intotdeauna probleme ?

Pentru ca intelegem ca se pot ivi situatii in cate veti avea nevoie de servicii de inchirieri auto in Timisoara, noi, cei din echipa Novum Rent a Car Timisoara va oferim acum un parc auto exceptional si serviciile de inchirieri auto de cea mai buna calitate din Timisoara.

Nu gasiti niciodata un serviciu de inchirieri auto care sa fie disponibil la orice ora din zi si din noapte si care sa corespunda intru totul cerintelor dumneavoastra ?

Exista, asadar, dincolo de serviciile de inchiriere auto clasice in Timisoara, si un serviciu de inchiriere auto cu sofer in Timisoara, pentru transportul VIP, pentru turisti sau oamenii de afaceri. Am creat si o solutie de transport pentru grupuri mai mari de persoane, si anume un serviciu de rent a car pentru microbuze, tot in Timisoara, care este disponibil pentru cele mai diverse deplasari, de la transport la aeroportul din Timisoara,la calatorii in tara si strainatate.

Novum Rent a Car Timisoara va ofera acum o solutie nu doar convenabila, insa si de incredere si care sa fie mereu la dispozitia dumneavoastra, cu ajutorul echipei noastre profesioniste si avand la dispozitie un parc de inchirieri auto impresionant in Timisoara.

In plus, daca sunteti prea obositi in momentul in care ajungeti la aeroport sau daca pur si simplu va doriti sa nu va obositi in timpul calatoriei dumneavoastra de afaceri, Novum Rent a Car Timisoara va pune la dispozitie servicii de inchiriere auto cu sofer in Timisoara, doar pentru dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de masini de inchiriat pentru grupuri mai mari de persoane, noi va asiguram si un serviciu de inchirieri auto pentru microbuze, disponibile nu doar pentru Timisoara, ci si pentru calatorii in tara si in strainatate.

Mereu la dispozitia dumneavoastra, Novum Rent a Car Timisoara va va salva din orice situatie neprevazuta si va va ajuta sa aveti o zi exceptionala !

Ce Trebuie Sa Stim Cand Vrem sa Inchiriem un Microbus sau Miniautocar

Orice deplasare sau calatorie de grup are nevoie de o solutie de transport personalizata si avantajoasa. Stii care este cea mai buna optiune pentru transferul unei delegatii de la aeroport, pentru transportul angajatilor in interes de serviciu sau in teambuiling, pentru a merge in excursii cu intreaga familie sau cu grupul de prieteni?

Citeste articol

Inchirierea unei masini, acum mai simpla

Serviciile de inchirieri de masini sunt acum din ce in ce mai simplu de contractat. De ce ? Din cateva motive foarte evidente care ne vor ajuta sa intelegem de ce merita sa inchiriem o masina si de ce trebuie sa apelam la aceste servicii :

inchirierea unei masini a devenit o operatiune foarte simplu, care se poate efectua online sau telefonic
serviciile de rent a car sunt foarte usor de contractat, mai ales in orase mari, precum Timisoara
– firmele ce ofera servicii de rent a car au acum la dispozitie o multitudine de servicii, de la inchiriere de masini cu sofer, inchiriere de microbuze si pana la inchirierea de autocare
firmele de rent a car au acum echipe profesioniste, mereu la dispozitia dumneavoastra
– parcurile auto ale acestor firme sunt din ce in ce mai diversificate, permitandu-ne sa alegem exact masina pe care ne-o dorim.

Citeste articol

Inchirieri de masini in Timisoara

Procesul de inchiriere a unei masini este de obicei unul destul de complicat: fie ca facem acest proces personal sau online, trebuie sa urmam cativa pasi foarte stricti pentru a ne asigura ca masina pe care dorim sa o inchiriem va fi exact asa cum ne dorim si va fi disponibila la momentul la care avem nevoie de ea.

Un serviciu de rent a car trebuie sa dispuna, inainte de toate, de cateva elemente : in primul rand acesta trebuie sa aiba un parc de masini consistent, cu masini noi in dotare, gata sa fie folosite in orice moment. In al doilea rand , echipa care se va ocupa de contactul cu posibilii clienti trebuie sa fie una profesionista, mereu la dispozitia clientului si mereu gata sa ajute. Si, poate cel mai important : un serviciu rent a car profesionist trebuie sa dispuna de o lista de servicii diversa, precum si o lista de preturi accesibila.

Citeste articol
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - Dacia Logan

DACIA LOGAN

PRETURI INCEPAND DE LA 20€/ZI

2-5 zile6-9 zile10-13 zile> 14 zileGarantie
30 €/zi27 €/zi24 €/zi20 €/zi200 €
Inchirieri Masini Timisoara - Inchirieri Auto Timisoara - Skoda Octavia Facelift 2

SKODA OCTAVIA FACELIFT

PRETURI INCEPAND DE LA 40€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
40 €/ZI35 €/ZI32 €/ZI30 €/ZI250 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - Skoda Octavia Tour

SKODA OCTAVIA TOUR

PRETURI INCEPAND DE LA 25€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
35 €/ZI32 €/ZI29 €/ZI25 €/ZI250 €
Skoda Superb - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

SKODA SUPERB

PRETURI INCEPAND DE LA 48€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
55 €/ZI53 €/ZI50 €/ZI48 €/ZI350 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - VW Tiguan

VW TIGUAN 2017

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

5 ZILE6-10 ZILE11-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
80 €/ZI75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI500 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - VW Sharan

VW SHARAN 2017 6+1 LOCURI

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

5 ZILE6-10 ZILE11-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
80 €/ZI75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI500