Servicii Rent a Car Arad


Thank you for booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your booking.

Your Booking

Please, check your booking

Personal Information


Inchirieri Auto Timisoara | Rent a Car Timisoara - Skoda Superb

Piata automobilelor din Romania a devenit din ce in ce mai inundata de noutati si de oferte: peste tot pe unde mergem vedem cate o noua oferta de masina pe care o putem achizitionam la pret redus, fie prin oferta cu faimosul program Rabla de care deja stim cu totii. Insa problema care se pune cu adevarat nu este lipsa ofertelor de masini , deoarece piata a devenit cu adevarat accesibila pentru toata lumea, ci modul in care gestionam acest aspect in viata de zi cu zi.

Traficul din marile orase a devenit insuportabil, asa cum am vazut in foarte multe exemple in orasele mari – un exemplu care ne vine automat in minte este capitala tarii, unde traficul este deja un subiect adus in discutie chiar si in cadrul campaniilor electorale.

Pentru a evita traficul infernal care este in fiecare zi si cu care ne confruntam cu totii, generatiile mai tinere au inceput sa aiba tendinta de a apela la biciclete pentru a se putea deplasa mai repede si pentru a face consum de energie, dar si de combustibil.

Insa ce ne facem in orase mari sau chiar in orase de dimensiuni medii precum Arad, atunci cand avem nevoie de un mijloc de deplasare rapid, care sa inspire profesionalism si care sa nu implice neaparat achizitionarea unei masini ?

In acest caz apelam la servicii de rent a car intr-un oras precum Arad, care sa fie rapide, la care sa putem apela cu incredere la orice ora din zi si din noapte, cu garantia unui serviciu potrivit necesitatilor noastre.

Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - Dacia Logan

DACIA LOGAN

PRETURI INCEPAND DE LA 20€/ZI

2-5 zile6-9 zile10-13 zile> 14 zileGarantie
30 €/zi27 €/zi24 €/zi20 €/zi200 €
Inchirieri Masini Timisoara - Inchirieri Auto Timisoara - Skoda Octavia Facelift 2

SKODA OCTAVIA FACELIFT

PRETURI INCEPAND DE LA 40€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
40 €/ZI35 €/ZI32 €/ZI30 €/ZI250 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - Skoda Octavia Tour

SKODA OCTAVIA TOUR

PRETURI INCEPAND DE LA 25€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
35 €/ZI32 €/ZI29 €/ZI25 €/ZI250 €
Skoda Superb - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

SKODA SUPERB

PRETURI INCEPAND DE LA 48€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
55 €/ZI53 €/ZI50 €/ZI48 €/ZI350 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - VW Tiguan

VW TIGUAN 2017

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

5 ZILE6-10 ZILE11-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
80 €/ZI75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI500 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - VW Sharan

VW SHARAN 2017 6+1 LOCURI

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

5 ZILE6-10 ZILE11-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
80 €/ZI75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI500

Va doriti sa faceti o impresie buna clientilor sau potentialilor dumneavoastra colaboratori veniti din alt oras, insa nu stiti cum sa procedati? Acum acest lucru este mult mai simplu cu ajutorul serviciilor de rent a car Timisoara oferite de catre Novum Rent a Car Timisoara.

Alegeti sa le oferiti clientilor dumneavoastra servicii de rent a car in Timisoara care pot sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte: fie ca acestia isi doresc sa conduca ei insisi o masina de la aeroport la hotel sau vor sa beneficieze de experienta unei masini cu sofer, noi va asiguram toate aceste servicii.

Simplu si rapid, Novum Rent a Car Timisoara este solutia ideala pentru dumneavoastra, deci va asteptam sa ne contactati chiar azi !

Solutii Rent a Car

V-ati gasit vreodata in situatia neplacuta de a ramane fara mijlocul de transport care va asigura mobilitate de la locul de munca si inapoi, de la scoala celui mic pana la parinti si chiar de acasa pana intr-un loc in care trebuie sa ajungeti urgent ?

Daca da, stiti ca va trebuie rapid solutii pentru rezolvarea acestei dileme! Novum Rent a Car Timisoara va ofera acum exact aceste solutii salvatoare: masini oferite prim servicii de exceptie, puse la dispozitie de o echipa de profesionisti, la orice ora din zi si din noapte.

Solutiile de Rent a Car Timisoara pe care firma noastra vi le ofera nu sunt numai profesioniste, ci si perfect adaptate nevoilor dumneavoastra.

Oferte Rent a Car

Stiind cat de dificil este sa gasim o oferta rent a car in Timisoara, mai ales daca luam in considerare si faptul ca se apropie sezonul rece si deci sezonul in care masinile personale cedeaza din diverse motive tehnice sau pur si simplu alegem sa apelam laserviciile de rent a car pentru propriul confort Novum Rent a Car Timisoara va pune acum la dispozitie o gama extinsa de variante de masini de inchiriat.

Adaptate pentru gusturile si nevoile dumneavoastra, ofertele rent a car Timisoara sunt ceea ce aveti nevoie si va garantam ca veti colabora mereu cu o echipa de incredere ! Apelati la noi chiar astazi !

Call Now ButtonSuna Acum