Inchirieri Microbuze Timisoara

Inchirieri Auto Timisoara | Rent a Car Timisoara - Skoda Superb

Aveti nevoie de un microbuz pentru a ii transporta pe cei dragi la un eveniment important ? Doriti sa organizati o excursie impreuna cu intreaga clasa a celor mici si nu stiti la cine sa apelati pentru inchirieri de microbuze in Timisoara ?

Ei bine, Novum va asigura servicii de inchirierie a unui microbuz din Timisoara pentru transportul persoanelor din Timisoara, pentru calatorii in tara si strainatate persoane in Timisoara, cu microbuze noi cu capacitati de 8+1, 19+1, 20+1 si 31+1 locuri si preturi competitive, oricand !

De asemenea, va punem la dispozitie microbuze in regim de rent a car Timisoara si pentru a asigura transportul trupelor de muzica si a echipamentelor acestora in Timisoara, in cazul in care organizati un eveniment. soferii nostri sunt, fara exceptie, vorbitori de limba engleza, asa ca puteti solicita serviciul de inchiriere microbuze din Timisoara si pentru transportul unor grupuri mai mari de turisti veniti in Timisoara.

Inchirieri Masini pentru City Break cu Novum Timisoara

De foarte multe ori, ne planuim vacantele in functie de modul in care vom putea sa ne deplasam pana la destinatia noastra de vis sau de modul in care ne vom putea deplasa odata ajunsi acolo.
De cate ori nu ne-am amanat sau chiar anulat o intreaga vacanta deoarece nu puteam sa ajungem cu usurinta la destinatia noastra ideala sau pentru ca nu gaseam un mijloc de transport cu ajutorul caruia sa ne deplasam usor si confortabil ?

Citeste articol

Inchirierea unei masini, acum mai simpla

Serviciile de inchirieri de masini sunt acum din ce in ce mai simplu de contractat. De ce ? Din cateva motive foarte evidente care ne vor ajuta sa intelegem de ce merita sa inchiriem o masina si de ce trebuie sa apelam la aceste servicii :

inchirierea unei masini a devenit o operatiune foarte simplu, care se poate efectua online sau telefonic
serviciile de rent a car sunt foarte usor de contractat, mai ales in orase mari, precum Timisoara
– firmele ce ofera servicii de rent a car au acum la dispozitie o multitudine de servicii, de la inchiriere de masini cu sofer, inchiriere de microbuze si pana la inchirierea de autocare
firmele de rent a car au acum echipe profesioniste, mereu la dispozitia dumneavoastra
– parcurile auto ale acestor firme sunt din ce in ce mai diversificate, permitandu-ne sa alegem exact masina pe care ne-o dorim.

Citeste articol

Inchiriere Masina 4+1 Locuri

Calatoreste oricand, oriunde! Este simplu sa te bucuri de deplasari in deplina siguranta si confort conducand modelul de masina care ti se potriveste atunci cand folosesti serviciile de inchirieri masini, disponibile acum la preturi accesibile.

Daca pana astazi ai consideratca serviciile rent a car sunt doar o optiune de rezerva sau un lux, ar fi util sa afli ca inchirierea unei masini mici poate fi mult mai avantajoasa din punctul de vedere al costurilor si al bugetului decat utilizarea altor solutii alternative de transport. Iata de ce!

Citeste articol

OPEL VIVARO 2013

PRETURI INCEPAND DE LA 55€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
70 €/ZI65 €/ZI60 €/ZI55 €/ZI300 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - Ford Custom

FORD CUSTOM 2016

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
80 €/ZI75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI300 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Microbuze - Renault Trafic 2014

RENAULT TRAFIC 2014

PRETURI INCEPAND DE LA 60€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI60 €/ZI300 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - Renault Trafic

RENAULT TRAFIC 2017

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
80 €/ZI75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI300 €
Inchirieri Microbuze Timisoara - Mercedes Sprinter 2

MERCEDES SPRINTER

PRETURI INCEPAND DE LA 0,60€/km

De la 0.60€/km

Inchirieri Autocare Timisoara - Iveco Otoyol

IVECO OTOYOL

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

De la 0.75€/km