GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Rent a Car / Microbuz cu Sofer Timisoara, Arad, Resita


Thank you for booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your booking.

Your Booking

Please, check your booking

Personal Information


Inchirieri Auto Timisoara | Rent a Car Timisoara - Skoda Superb

In ziua de astazi, Timisoara a ajuns sa fie un oras din ce in ce mai aglomerat, cu trafic infernal la aproape orice ora din zi si din noapte, soferi grabiti si stradute mereu blocate sau care sunt in renovare. In aceste conditii, cum sa nu ne stresam si cum sa ne bucuram de un city-break de cateva zile sau sa ne putem desfasura afacerile in mod calm ?

Daca alegem sa apelam la servicii de rent a car va interveni factorul nedorit care va conduce automat la stres: condusul intr-un oras strain, unde nu suntem obisnuiti cu strazile, circulatia si modul de deplasare al soferilor.

Asadar, cum procedam ? Apelam la un serviciu de rent a car cu sofer, precum cel oferit de Novum. Apelati la noi cu incredere chiar astazi !

Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - Dacia Logan

DACIA LOGAN

PRETURI INCEPAND DE LA 20€/ZI

2-5 zile6-9 zile10-13 zile> 14 zileGarantie
30 €/zi27 €/zi24 €/zi20 €/zi200 €
Inchirieri Masini Timisoara - Inchirieri Auto Timisoara - Skoda Octavia Facelift 2

SKODA OCTAVIA FACELIFT

PRETURI INCEPAND DE LA 40€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
40 €/ZI35 €/ZI32 €/ZI30 €/ZI250 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - Skoda Octavia Tour

SKODA OCTAVIA TOUR

PRETURI INCEPAND DE LA 25€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
35 €/ZI32 €/ZI29 €/ZI25 €/ZI250 €
Skoda Superb - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

SKODA SUPERB

PRETURI INCEPAND DE LA 48€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
55 €/ZI53 €/ZI50 €/ZI48 €/ZI350 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - VW Tiguan

VW TIGUAN 2017

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

5 ZILE6-10 ZILE11-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
80 €/ZI75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI500 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - VW Sharan

VW SHARAN 2017 6+1 LOCURI

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

5 ZILE6-10 ZILE11-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
80 €/ZI75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI500

Probabil ca ati fost cel putin o data pusi in situatia de a avea nevoie un rent a car in Timisoara, fie ca discutam aici despre o masina de inchiriat pentru uzul personal sau in cazul in care suntem responsabili de transportul unui grup mai mare de persoane ce trebuie sa fie transferate de la aeroport in interiorul orasului.

In special in momentul cand discutam despre acest tip de transport, este important sa indeplinim conditiile stabilite de fiecare dintre cei transportati si sa respectam exigentele acestora – deci vom avea nevoie de un serviciu de rent a car care sa dispuna de un parc auto extins, cu masini noi si performante.

Un serviciu de tip rent a car in Timisoara este deosebit de folositor in mai multe situatii, una dintre ele fiind aceea in care ne aflam intr-un oras strain, am calatorit cu avionul si trebuie sa gasim o modalitate de transfer de la aeroport la hotel, la locul intalnirilor cu clientii sau potentialii nostri colaboratori. Poate fi cu siguranta dificil sa gasim un taxi la orice ora din zi sau din noapte, deci alegerea unui serviciu rent a car in Timisaora devine singura solutie viabila ! Insa nu doar atat : daca dorim sa ne impresionam clientii cu servicii de exceptie, putem alege un serviciu rent a car cu sofer care sa le fie pus la dispozitie acestora, pentru a fi siguri ca vor fi relaxati in calatoria lor de afaceri si pentru a avea intreaga lor atentie!

Daca aveti nevoie de transport de la un aeroport sau catre un aeroport, de exemplu transport Timisoara-Oradea, transport Timisoara-Resita, transport Timisoara-Bucuresti, Novum Rent a Car Timisoara va ofera cea mai buna si convenabila metoda de deplasare.
Simplu si rapid, va stam la dispozitie o multitudine de masini exceptionale special pentru dumneavoastra !

Apelati chiar astazi la Novum Rent a Car Timisoara pentru servicii rent a car de exceptie, doar noi punandu-va la dispozitie o flota de masini fiabile si moderne, o echipa profesionista mereu la dispozitia dumneavoastra si asistenta non-stop!

Rent a Car cu Sofer in Timisoara

Vreti sa va rasfatati in concediu sau pur si simplu va doriti o zi in care sa nu conduceti prin traficul aglomerat si sa profitati de privelistea orasului?

Novum va pune la dispozitie serviciul de rent a carcu sofer in Timisoara : la dispozitia dumneavoastra 24/24, echipa noastra se va asigura ca veti fi complet multumiti de serviciile noastre rent a car !

In cazul in care termenul va este neclar, o sa detaliem in cele ce urmeaza. Serviciul de rent a car cu sofer Timisoara presupune inchirirerea masinilor din Timisoara impreuna cu inchirierea unor soferi personali, tot din Timisoara, pentru a va putea bucura de o calatorie sigura si confortabila.

Serviciul de inchirieri auto in aceste conditii se face din Timisoara, dar poate fi folosit atat in vederea transportului local cu sofer, cat si in afara localitatii Timisoara.

Marele avantaj al serviciilor de rent a car cu sofer Timisoara este ca scapati de orice grija a transportului si va puteti bucura de calatorie.

Call Now ButtonSuna Acum