Rent a Car Timisoara

Inchirieri Auto Timisoara | Rent a Car Timisoara - Skoda Superb

Fiecare dintre noi am fost pusi in situatia de a avea nevoie cel putin o data in viata noastra de un mijloc de transport catre un loc sau altul si ne-am vazut pusi in situatia neplacuta de a nu avea in momentul respectiv o masina la dispozitie. Este un moment foarte neplacut si este deosebit de dificil sa facem rost de o masina in timp foarte scurt. Fie ca ne gandim sa apelam la un prieten sau la un taxi, daca avem nevoie de o masina in cateva clipe si aceasta trebuie sa fie la dispozitia noastra pentru o perioada mai lunga de timp, va trebui sa apelam la un serviciu rent a car in Timisoara, care sa ne permita sa avem o masina special doar pentru noi pentru o perioada pe care o definim noi.

Probabil ca ati fost cel putin o data pusi in situatia de a avea nevoie un rent a car in Timisoara, fie ca discutam aici despre o masina de inchiriat pentru uzul personal sau in cazul in care suntem responsabili de transportul unui grup mai mare de persoane ce trebuie sa fie transferate de la aeroport in interiorul orasului.

In special in momentul cand discutam despre acest tip de transport, este important sa indeplinim conditiile stabilite de fiecare dintre cei transportati si sa respectam exigentele acestora – deci vom avea nevoie de un serviciu de rent a car care sa dispuna de un parc auto extins, cu masini noi si performante.

Un serviciu de tip rent a car in Timisoara este deosebit de folositor in mai multe situatii, una dintre ele fiind aceea in care ne aflam intr-un oras strain, am calatorit cu avionul si trebuie sa gasim o modalitate de transfer de la aeroport la hotel, la locul intalnirilor cu clientii sau potentialii nostri colaboratori. Poate fi cu siguranta dificil sa gasim un taxi la orice ora din zi sau din noapte, deci alegerea unui serviciu rent a car in Timisaora devine singura solutie viabila ! Insa nu doar atat : daca dorim sa ne impresionam clientii cu servicii de exceptie, putem alege un serviciu rent a car cu sofer care sa le fie pus la dispozitie acestora, pentru a fi siguri ca vor fi relaxati in calatoria lor de afaceri si pentru a avea intreaga lor atentie!

Daca aveti nevoie de transport de la un aeroport sau catre un aeroport, de exemplu transport Timisoara-Oradea, transport Timisoara-Resita, transport Timisoara-Bucuresti, Novum Rent a Car Timisoara va ofera cea mai buna si convenabila metoda de deplasare.
Simplu si rapid, va stam la dispozitie o multitudine de masini exceptionale special pentru dumneavoastra !

Apelati chiar astazi la Novum Rent a Car Timisoara pentru servicii rent a car de exceptie, doar noi punandu-va la dispozitie o flota de masini fiabile si moderne, o echipa profesionista mereu la dispozitia dumneavoastra si asistenta non-stop!

Inchirierile auto, o solutie rapida si convenabila

Cel putin o data in viata ni s-a intamplat sa ne dorim sa avem la dispozitie un mijloc de transport doar al nostru atunci cand mergem intr-o vacanta sau intr-un city break. Cel mai probabil cu totii am avut parte de situatii in care ne-am panicat, nestiind ce am putea sa facem si cum am putea sa ajungem dintr-un punct in altul cat mai repede posibil. Si atunci la ce ne gandim ? La inchirierea unei masini, bineinteles!

Citeste articol

Rent a car in domeniul business si masinile cu sofer

Serviciile de tip rent a car sunt in acest moment din ce in ce mai cautate pe piata din Romania. Fie ca ne dorim sa inchiriem o masina pentru uz personal, ca sa ne facem viata mai usoara sau pentru ca efectiv dorim sa impresionam un posibil client sau colaborator, inchirierea unei masini este cea mai simpla solutie, mai ales atunci cand trebuie sa ne asiguram transportul de la aeroport catre oras la ore imposibile sau cand trebuie sa transferam o persoana importanta catre o sala de conferinte sau catre un hotel.
Prin urmare, ce putem face cand avem nevoie de un serviciu de inchiriere de masini care sa indeplineasca toate aceste conditii :

– sa aiba costuri rezonabile si justificate
– sa dispuna de o echipa profesionista, mereu la dispozitia noastra
– sa aiba un parc auto impecabil ?

Citeste articol

Rent a car Timisoara, acum la un alt nivel

In cadrul oraselor mari se dovedeste a fi din ce in ce mai dificil sa ne deplasam dintr-o parte a orasului in alta, in special la orele de varf cand toata lumea se deplaseaza la serviciu sau toti copiii merg la scoala. In aceste momente tot traficul tinde sa devina congestionat, iar daca la toate acestea se adauga si cateva reparatii de drumuri principale, reteta catre dezastru este una perfecta.
In aceste situatii, apelarea la transportul in comun pare a fi o solutie pe care nici macar nu o putem lua in calcul, insa ce ne facem daca fix in ziua cu pricina masina noastra personala se strica sau intervine vreun eveniment neprevazut ?

In cazul acesta, trebuie sa apelam la un serviciu profesionist de rent a car care sa me scoata din dilema si sa ne ajute sa ne continuam viata de zi cu zi. Cum alegem acest serviciu de inchiriere de masini ? In primul rand, ca si aspect primordial in alegerea unui serviciu de tip rent a car este orasul in care ne aflam.
In cazul in care dorim sa apelam la un serviciu rent a car in Timisoara, va trebui sa fim siguri ca firma in cauza este nu doar una cu o prezenta stabila pe piata de rent a car, ci si una care sa fie la dispozitia noastra la orice ora din zi si din noapte.

Citeste articol
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - Dacia Logan

DACIA LOGAN

PRETURI INCEPAND DE LA 20€/ZI

2-5 zile6-9 zile10-13 zile> 14 zileGarantie
30 €/zi27 €/zi24 €/zi20 €/zi200 €
Inchirieri Masini Timisoara - Inchirieri Auto Timisoara - Skoda Octavia Facelift 2

SKODA OCTAVIA FACELIFT

PRETURI INCEPAND DE LA 40€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
40 €/ZI35 €/ZI32 €/ZI30 €/ZI250 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - Skoda Octavia Tour

SKODA OCTAVIA TOUR

PRETURI INCEPAND DE LA 25€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
35 €/ZI32 €/ZI29 €/ZI25 €/ZI250 €
Skoda Superb - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

SKODA SUPERB

PRETURI INCEPAND DE LA 48€/ZI

3 ZILE4-7 ZILE8-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
55 €/ZI53 €/ZI50 €/ZI48 €/ZI350 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - VW Tiguan

VW TIGUAN 2017

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

5 ZILE6-10 ZILE11-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
80 €/ZI75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI500 €
Novum Rent a Car Timișoara | Inchirieri Auto Timisoara | Preturi Inchirieri Masini - VW Sharan

VW SHARAN 2017 6+1 LOCURI

PRETURI INCEPAND DE LA 65€/ZI

5 ZILE6-10 ZILE11-14 ZILE> 15 ZILEGARANTIE
80 €/ZI75 €/ZI70 €/ZI65 €/ZI500