Cu ocazia organizarii intalnirilor de lucru, a seminariilor, congreselor sau a oricaror altfel de intalniri la care participa un numar mare de persoane, apare automat nevoia deplasarii in diverse locatii care se pot afla la o oarece distanta de sala de sedinte, spre exemplu.

Aceste tipuri de deplasari pot fi catre un santier in constructie, situl unei fabrici, hala de productie sau astfel de locatii ce pot necesita inspectia partilor interesate si care presupun deplasarea persoanelor implicate.

Astfel, Novum Inchirieri Microbuze Timisoara va ofera sper inchiriere microbuze destinate special acestui tip de deplasari in grup, de orice tip ar fi ele :

– de tip profesional precum cele amintite mai sus
– sau in scop de recreere , pentru un city-tour spre exemplu, pentru vizita unui muzeu sau participarea la un concert.

Microbuzele de inchiriat de la Novum Timisoara va stau la dispozitie, alaturi de o echipa de soferi profesionisti pregatiti sa va conduca pe dumneavoastra si grupul de care va ocupati catre locatia desemnata.
Doar cu noi programul evenimentului dumneavoastra va fi respectat cu strictete si nu veti avea probleme legate de posibile intarzieri sau anulari.
Apelati chiar astazi la noi daca vreti sa beneficiati de microbuze de confortabile, moderne si de servicii ireprosabile !