Serviciile de tip rent a car sunt in acest moment din ce in ce mai cautate pe piata din Romania. Fie ca ne dorim sa inchiriem o masina pentru uz personal, ca sa ne facem viata mai usoara sau pentru ca efectiv dorim sa impresionam un posibil client sau colaborator, inchirierea unei masini este cea mai simpla solutie, mai ales atunci cand trebuie sa ne asiguram transportul de la aeroport catre oras la ore imposibile sau cand trebuie sa transferam o persoana importanta catre o sala de conferinte sau catre un hotel.
Prin urmare, ce putem face cand avem nevoie de un serviciu de inchiriere de masini care sa indeplineasca toate aceste conditii :

– sa aiba costuri rezonabile si justificate
– sa dispuna de o echipa profesionista, mereu la dispozitia noastra
– sa aiba un parc auto impecabil ?

Daca ne gandim la modul in care am putea sa ne bucuram de un sejur intr-un oras strain fara a ne stresa, ne vine in minte ideea inchirierii unei masini cu sofer, de la un serviciu profesionist de rent a car, care sa ne asigure transportul catre orasul in care dorim sa petrecem un city-break sau pur si simplu un weekend de relaxare alaturi de prieteni sau familie. Insa aceste servicii sunt disponibile si pentru aceia dintre noi care dorim sa impresionam in domeniul business, prin preluarea clientilor de la aeroport cu o masina de calitate superioara, precum o Skoda Superb sau un Volswagen Tiguan care sa arate impecabil si sa asigure clientilor nostri tot comfortul de care au nevoie.

Cu un parc auto de exceptie, servicii de calitate si o echipa profesionista gata mereu sa va ajute si sa va asigure asistenta in orice moment, Novum Rent a Car Timisoara va ofera servicii de rent a car de cea mai inalta calitate si va asigura ca nu veti fi dezamagiti. Prin urmare, nu ezitati sa apelati la noi !