Rezerva o masina 8+1 locuri prin rent a car si

benficiaza de mult spatiu si confort!

 

Calatoresti in fiecare zi impreuna cu prietenii sau cu toata familia? Probabil ca nu. Tocmai de aceea ti-ai achizitionat o masina mica si nu un minivan cu 8+1 locuri.

Pentru deplasarile tale zilnice, masina pe care o conduci este suficienta, fie ca este proprietate personala sau de serviciu, insa, pentru ocaziile speciale, ai nevoie de o masina mai mare, cu mai multe locuri si spatiu pentru bagaje, fara a face compromisuri de confort si siguranta.

 

Pentru astfel de ocazii, poti opta cu incredere pentru inchirierea unei masini 8+1 locuri precum Renault Trafic 8+1 sau Opel Vivaro 8+1.

Procedura de inchiriere este destul de simpla si rapida, fie ca ai in plan deplasari interne sau internationale, fie ca ai nevoie de servicii rent a car cu sofer sau fara sofer.

 

Gandeste-te doar pentru cateva secunde! Cum procedezi atunci cand trebuie sa calatoresti cu un grup mai mare de persoane?

Masina ta are doar 5 locuri. Inchiriezi mai multe masini si mai multi soferi? Ar putea fi o solutie, dar cum te asiguri ca toata lumea are acelasi ritm de deplasare, urmeaza acelasi traseu si soseste in acelasi timp? Si cum reusesti sa optimizezi costurile de transport?

 

Ocaziile speciale au nevoie de masini potrivite: Renault Trafic 8+1, Opel Vivaro 8+1

 

Pentru calatoriile grupurilor mici, de pana la 8 persoane, cea mai potrivita solutie de transport este inchirierea unui minivan.

8+ 1 locuri, suficient spatiu pentru 8 persoane si bagajele acestora, dotari de ultima generatie care ofera pasagerilor confort pe tot parcursul calatoriei, acestea sunt doar cateva dintre argumentele pro inchirierea unui masini unui minivan, precum Renault Trafic 8+1, Opel Vivaro 8+1.

 

Acest tip de masini cu mai multe locuri (8+1) aduc marele avantaj de a se potrivi foarte bine atunci cand pleci la drum cu familia sau cu prietenii si nu formati un grup atat de mare incat sa aveti nevoie de inchirierea unui microbuz, dar nici atat de mic incat masina personala sa ofere locuri comode si sigure pentru toti.

 

In plus, Renault Trafic 8+1 sau Opel Vivaro 8+1 sunt masini care, desi au mai multe locuri, pot fi conduse de catre soferi care detin permis de conducere B.

 

Pentru ce fel de ocazii se potrivesc serviciile rent a car 8+1 locuri?

 

Serviciile rent a car 8+1 locuri se potrivesc atat pentru a calatori in interes personal, cat si pentru utilizarea lor in scop de business.

 

Ai putea crede ca masinile cu mai multe locuri sunt dedicate calatoriilor in familie. Poate fi o varianta, insa, utilizarea lor nu se rezuma doar la acest scop. Ele pot fi folosite foarte bine atat pentru partea de business, pentru a realiza transferul delegatiilor sau echipelor de angajati de la aeroport, de la o locatie a afacerii la alta, pentru vizite de lucru, dar si pentru evenimente diverse.

 

Deoarece aceste masini imbina foarte bine interiorul practic si spatios (8+1 locuri), echipat modern cu toate elementele care contribuie la o calatorie comoda si relaxanta cu exteriorul elegant pot fi folosite deopotriva pentru familie si pentru afaceri.

 

Cele mai potrivite ocazii pentru inchirierea unei masini cu 8+1 locuri sunt urmatoarele:

 

  • Calatorii pentru grupuri mici – familie si afaceri

Grupurile mici pot fi familii cu mai multi copii sau grupuri de prieteni, atunci cand masina se foloseste in interes personal pentru vacante, concedii sau excursii mai scurte. Insa, la fel de bine, grupurile mici pot face parte din cadrul unei afaceri si pot fi delegatii, echipe de angajati, departamente ale unei companii care au nevoie de transport pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu.

 

  • Transfer aeroport si transfer ocazional intre anumite locatii in scop de business

Transferul la/de la aeroport cu un minivan inchiriat este potrivit pentru delegatiile grupurilor restranse, de exemplu, deoarece ofera suficient spatiu atat pentru pasageri, cat si pentru bagajele acestora. Aceasta este o ocazie potrivita in care poti opta pentru rent a minivan cu sofer, astfel incat sa nu te mai stresezi cu asteptarea la aeroport, identificarea celor mai rapide trasee intre locatiile de transfer, incarcarea, asezarea in masina si descarcarea bagajelor.

 

  • Evenimente

Inchirierea unei masini 8+1 locuri este o varianta potrivita pentru organizarea transportului din cadrul diverselor evenimente. O poti folosi pentru transportul grupurilor mai mici de invitati, pentru transportul formatiilor muzicale, de animatori sau staff.

 

  • Deplasari organizate pentru grupuri restranse (concursuri scolare, competitii sportive, delegatii, vizite de lucru)

Masinile cu 8 locuri pot fi inchiriate si de institutii pentru transportul grupurilor cu un numar mai mic de persoane. Se potrivesc pentru transportul elevilor la concursuri scolare, competitii sportive, pentru delegatii si vizite de lucru.

 

Ce fel de masini poti inchiria pentru a beneficia de mai mult spatiu si confort?

 

Opel Vivaro si Renault Trafic cu 8+1 locuri sunt masini care combina foarte bine interiorul practic si spatios cu exteriorul elegant. Printre caracteristicile lor cele mai apreciate se afla confortul, fiabilitatea si spatiul, usurinta in manevrare, functionalitatea.

 

Interiorul bine dotat cu sistem de incalzire auxiliar, aer conditionat, scaune tip turist, sistem audio HI-FI, spatiu mare pentru bagaje (varianta extra long) si exteriorul atractiv le plaseaza mai sus decat utilitarele clasice, fiind variante potrivite de masini care ofera spatiu si libertate de miscare atat pentru utilizarea in scop personal (pentru familie), cat si in scop de business.

 

De unde poti inchiria masini 8+1 locuri in Timisoara?

 

In Timisoara, Novum Rent a Car are un parc diversificat pentru oferirea a diverse servicii de inchiriere masini. Din flota Novum Rent a Car fac parte atat masini mici, cat si masini spatioase cu 8+1 locuri, precum Renault Trafic 8+1, Opel Vivaro 8+1 care pot fi inchiriate atat cu sofer, cat si fara sofer.

 

Pentru ca se potrivesc deplasarilor grupurilor mici de pana la 8 persoane, fie ca sunt realizate in scop personal, fie ca sunt realizate in scop de business, aceste masini pot fi rezervate pentru a fi inchiriate de catre persoane fizice si de catre persoane juridice.

 

Masinile 8+1 locuri care fac parte din flota Novum Rent a Car pot fi inchiriate ocazional, pe perioade scurte de o zi sau pe perioade mai lungi, cu sofer sau fara sofer, pentru transport persoane intern sau international. Ele sunt o optiune excelenta, de exemplu, pentru calatorii cu familia, pentru transferul grupurilor mici de la aeroport sau pentru transport persoane in cadrul unor evenimente.

Daca inchirierea in scop personal, pentru calatorii cu familia, se poate face fara sofer, in cazul inchirierii in scop de business, recomandam inchirierea masinilor 8+1 locuri cu sofer profesionist. Toate masinile sunt verificate periodic pentru o stare tehnica foarte buna care sa garanteze deplasari sigure.

 

Contacteaza Novum Rent a Car pentru a gasi masinile potrivite pentru toate ocaziile speciale in care ai nevoie de transport.

Poti rezerva un minivan 8+1 locuri pentru calatoriile care au nevoie de mai mult spatiu si confort, beneficiind de toate avantajele pe care Novum Rent a Car le ofera: oferte personalizate care se adapteaza perfect nevoilor tale, flexibilitate, siguranta, personal cu experienta si deschidere astfel incat fiecare experienta rent a car sa contribuie la calatorii fara griji.